Cele mai importante accesorii de gaming pe care orice gamer trebuie sa le aiba

Daca iti place sa te joci vei descoperi ca exista o multime de accesorii gaming care au capacitatea de a face joaca mult mai usoara. Manete, console, ochelari, volan destinat jocurilor de curse sau diverse accesorii destinate special anumitor jocuri pot completa de multe ori experienta din fata monitorului.

Cel mai adesea nu vei avea nevoie de accesorii deosebite. Exista 4 produse care pot fi folosite la orice joc si imbunatatesc foarte mult experienta acestuia atata vreme cat sunt de foarte buna calitate.

Care sunt cele 4 accesorii gaming fara de care nu te poti juca?

1. Tastatura de gaming. O tastatura normala va face fata fara probleme diverselor taskuri zilnice: iti permite sa scrii emailuri, sa cauti diverse informatii sau sa scrii comentarii in retelele de socializare. Din pacate, nu iti va oferi o experienta foarte buna in jocuri. Pentru jocuri ai nevoie de o tastatura speciala, cu mai multe butoane si cu un raspuns foarte rapid. Ai de ales inte tastaturi wireless si tastaturi cu fir, gandite pentru jocuri atat din punct de vedere al formei cat si din punct de vedere al butoanelor pe care le are.

2. Mouse-ul. Un mouse performant poate face diferenta dintre o sesiune de jocuri foarte placuta si relaxata si una in care apare stresul. La fel ca si in cazul tastaturii ai de ales intre mouse cu fir ( care te limiteaza destul de mult ) si mouse wireless, care desi este mai costisitor ofera o uriasa flexibilitate.

3. Castile. Sunetul este o parte importanta a experientei pe care o ai in timpul jocului. Pentru a te putea transpune in povestea pe care o joci trebuie sa te asiguri ca sunetul este de foarte buna calitate. Pentru a nu-i deranja pe cei din jur este important sa achizitionezi o pereche de casti de buna calitate, iar in acest sens ai o multime de optiuni foarte interesante.

4. Microfonul. In era internetului foarte rapid este pacat sa te joci de unul singur. Cele mai placute jocuri sunt cele pe care le joci in retea, alaturi de prieteni. Pentru a putea comunica cu ei ai nevoie de un microfon de gaming performant, care sa iti permita sa te auzi foarte bine.

Nu trebuie sa investesti foarte multi bani pentru a te putea juca si pentru a avea o experienta de calitate. Este important sa acorzi atentie calitatii produselor pe care le cumperi si evident, performantelor pe care le are computerul.

Lasă un răspuns