Centrul de Scufundari Covasna cauta voluntari

Iti plac scufundarile dar nu stii unde sa practici acest sport? Centrul de scufundari subacvatice din Covasna iti da raspunsul. Aici se cauta voluntari pentru un proiect menit sa prezinte si sa protejeze mediul subacvatic. Ei vor putea sa faca practica la Centrul de cercetari subacvatice din localitatea Dalnic. Aici a fost amenajat un lac artificial ce ii poate ajuta pe toti incepatorii sa cunoasca mai bine secretele acestei activitati.

Totodata, Szabo Jeno a dezvaluit pentru Agerpres, ca in cadrul Centrului de scufundari a fost adus un autobuz supraetajat care va fi transformat intr-un centru de educatie ecologica. Toate persoanele care se decid sa participe vor putea invata despre mediul subacvatic si despre miracolele ascunse aici.

Sursa foto: aventurierul1.rssing.com
Sursa foto: aventurierul1.rssing.com

Profilul voluntarului potrivit este vorbitor de romana, maghiara si engleza, dispus sa invete si sa calatoreasca prin tara. Cu ajutorul autobuzului mentionat anterior cei care decid sa se alature proiectului vor putea merge in diferite orase pentru a prezenta putin din lumea subacvativa celor care sunt curiosi in legatura cu modul in care functioneaza aceasta lume.

‘Nu le putem cere copiilor sa protejeze mediul subacvatic daca nu il inteleg, daca nu descopera si nu se bucura de aceasta lume. Sa vada pestisorii, sa vada plantele, sa vada ca sub luciul de apa exista viata si cat e de frumoasa si apoi sa le explic ca trebuie protejata, pentru ca omul are in primul rand nevoie de apa si natura si nu natura are nevoie de noi’, a declarat Szabo Jeno.

Am uitat sa va spun cine e Szabo Jeno? Este unul din scafandrii de valoare a romaniei care a lucrat in timpul studentiei cu capitanul Jacques Ives Cousteau si a participat activ la descoperirea cetatii subacvatice Callatis.

Asadar, cine se inscrie pe lista? Grabiti-va caci oferta e limitata si inscrierile se vor incheia intr-o saptamana. Ce mai astepti?

Lasă un răspuns