Cine e cea mai INFLUENTA femeie din Londra?

Zi de zi intram in contact direct sau indirect cu oameni care au o anumita influenta in presa nationala sau internationala. Aceste persoane devin modele de urmat pentru toti cei care le admira si pun pret pe calitatile lor.

Recent, Amal Clooney a devenit cea mai influenta femeie din Londra. Avocata a primit aceasta distinctie la doar cateva saptamani dupa casatoria sa cu celebrul actor George Clooney.

Desi carcotasii s-ar grabi sa declare ca aceasta numire a venit in mare parte datoria casatoriei sale, avocat de origine libaneaza are de partea ei toate armele sa lupte impotriva acestor acuzatii nefondate.

amal
Photo source: www.google.com

La doar 36 de ani, Amal are in spate un palmares impresionant de victorii, ultimul sau proiect fiind cel legat de sprijinirea comisiei internationale ce se ocupa cu retrocedarea frizelor Parthenonului tarii sale natale. Momentan acestea se gasesc la British Museum, in Londra.

Pe langa primul loc in topul celor mai influente femei din Londra (le-a surclasat fara efort pe Victoria Beckham (locul al 19-lea), Malala Yousafzai, laureata a premiului Nobel pentru pace din 2014 (locul al 12-lea) si cantareata Kate Bush (locul al 16-lea), Amal ocupa un loc important si in topul celor mai influenti oameni din Londra.

In aceasta lista ea este pe locul al patrulea dupa George Osborne (minstrul Finantelor din UK), Boris Johnson (primarul Londrei) si Demis Hassabis (creatorul companiei specializata pe crearea inteligentei artificiale, DeepMind Technologies).

Din acest top lipseste ducesa Kate de Cambridge care a avut un an mult mai bun in 2013. Cu toate acestea, cumnatul ei, Harry ocupa locul al 7-lea in Top 10.

Frumoasa, desteapta si influenta. Se pare ca George Clooney stie ce sa aleaga!

Lasă un răspuns