Cum să alegi husa perfectă pentru telefonul tău mobil

Telefoanele mobile nu sunt utile doar, ci sunt și o completare a îmbrăcămintei noastre, alături de ceasuri de marcă sau bijuterii scumpe. 

Acesta este unul dintre motivele pentru care merită să vă protejați cu o carcasă sau carcasă de calitate. Carcasa care vă protejează telefonul spune multe despre dvs. și cine sunteți. 

Alegeți-l pe cel care se potrivește stilului dvs., dar amintiți-vă că sarcina sa principală este de a vă proteja telefonul mobil. Ambalajele ieftine și prea largi, de exemplu, îți vor trimite un mesaj lipsit de măgulire despre tine atunci când ești pe terasă cu prietenii și toată lumea și-a lăsat mobilele pe masă. Prin urmare, este important să știți, în funcție de ce criterii alegeți să acoperiți și ce material să alegeți.

Primul lucru pe care trebuie să îl verificați atunci când doriți să cumpărați o nouă husă pentru telefonul mobil este compatibilitatea. Carcasa trebuie să se potrivească perfect conturului carcasei telefonului, deoarece orice discrepanță va anula scopul principal al telefonului – protecția.

Husele de protecție nu sunt doar pentru a vă proteja telefonul. Mulți oameni le folosesc doar pentru a le oferi telefonului mobil un alt stil, dar capacele trebuie să joace și alte roluri.

În primul rând, trebuie să aibă aderență și să nu alunece ușor din mână sau atunci când sunt așezate pe o suprafață înclinată.

De asemenea, ia în considerare stilul tău de viață și munca pe care o faci. Unii oameni preferă acoperirile care oferă și rezistență la apă, mai ales dacă veți lucra mai mult în aer liber. Există chiar și huse subacvatice pentru pasionații de fotografie profundă.Dacă vă plac sporturile extreme, asigurați-vă că telefonul dvs. este bine protejat și alegeți o carcasă rezistentă la șocuri, cu rezistență mai mare la șocuri mecanice. 

Dacă petreceți mult timp în birou sau în sala de ședințe, o soluție bună este să cumpărați o tapițerie elegantă din piele.

Un smartphone mare (așa-numitul Phablet) are nevoie de o carcasă adecvată și ar fi indicat să alegeți unul care să poată fi folosit ca suport pe o suprafață plană. Acest lucru face ușor să vizionați filme sau videoclipuri într-o poziție confortabilă, fără a fi nevoie să le țineți într-o mână prea mult timp.În funcție de rolul pe care doriți să îl îndepliniți, puteți găsi pe piață și modele cu baterii externe integrate sau portofele cu spațiu telefonic dedicat.

O husă de calitate poate costa câteva sute de lei și îți oferă protecție maximă, dar și eleganță. Dacă cădeți la pământ, nu este funcțional să înlocuiți un ecran rupt mai ieftin decât unul nou.

Lasă un răspuns