De ce mi-am cumparat electrostimulatorul Tesmed?

Exceptional! Acesta este cuvantul care poate descrie acest produs. Am cumparat electrostimulatorul de curand si ma pot declara extrem de multumita de el. Dar sa va povestesc cum am ajuns la el.

Initial am cautat un produs care sa ma ajute sa scap de celulita. Vine vara, asa ca nu cred ca sunt singura care cauta sa elimine celulita adunata peste iarna. Asa am ajuns pe site-ul pervita. La inceput eram sceptica, recunosc. Nu am crezut niciodata in astfel de produse. Daca nu faci sport cum vei reusit sa iti tonifiezi corpul?

Sursa foto: pervita.ro
Sursa foto: pervita.ro

Se pare insa ca nu e chiar asa. Electrostimulatorul Tesmed este un aparat de masaj profesional ce stimuleaza corpul, reactiveaza circulatia si dreneaza sistemul limfatic. Este simplu de utilizat. Trebuie doar sa lipesti electrozii de corp si sa selectezi un program potrivit pentru nevoile tale. Poti stabili intesitatea masajului, viteza sau tipul de masaj iar acest lucru nu face decat sa usureze eliminarea celulitei. Pe langa modelarea coapselor si a abdomenului, electrostimulatorul ofera si drenaj limfatic in zona picioarelor.

Rezultatele s-au vazut dupa aproximativ 10 tratamente de cate o ora iar acum trebuie sa  ma lupt cu prietenul meu pentru el. De cand a descoperit ca poate sa-l foloseasca si el ca sa isi lucreze pectoralii si abdomenul, nu il mai pot recupera. Cred ca vom mai comanda unul avand in vedere ca pretul este destul de accesibil iar livrarea este foarte rapida. In Bucuresti ti-l trimite in aceeasi zi, iar in restul tarii in maxim 24 de ore. A, pe langa asta nu am platit nimic pentru livrare iar garantia la el este de 5 ani. Un alt plus care mi-a placut foarte mult!

Daca vrea sa il mai incerce cineva, aveti aici link-ul. Incercati cu incredere!

Lasă un răspuns