De ce sa alegi pansamentele Atrauman cu argint?

Sanatatea joaca un rol esential in viata oamenilor. Degeaba avem bani, case, masini sau orice altceva daca nu avem sanatate sa ne putem bucura de viata.

Ranile, indiferent de gravitatea lor pot cauza un mare discomfort pacientilor. Acestea nu doar altereaza nivelul de trai dar sunt si dureroase si inestetice. Spre vindecarea mai rapida si mai eficienta a ranilor, se recomanda folosirea pansamentelor Atrauman cu argint.

atrauman- argint

Acest tip de pansament se poate utiliza in cazul ranilor acute, cronice, arsuri de gradul II si totodata poate preveni maceratiile si pot contribui la ingrijirea eficienta a ranilor. Alaturi de  o informare in prealabil despre diversele modalitati de tratare a ranilor cei interesati pot apela cu incredere si la pansamentele Atrauman cu argint.

De ce sa alegi pansamentele atrauman cu argint?

Acest tip de pansament este stratificat cu argint si este impregnat cu un unguent neutru ce nu creeaza alergii sau iritatii. Totodata, rolul acestui pansament cu argint este sa blocheze patrunderea germenilor si sa impiedice dezvoltarea infectiilor. Nu contine parafina, lanolina si emulgatori ceea ce il face un produs deosebit pentru pacientii cu sensibilitate crescuta.

Ranile sunt un subiect sensibil pentru pacienti si rare sunt cazurile in care poti gasi un pansament pe care sa il poti folosi usor fara sa apara grija infectiilor sau discomfortului. Alege cu incredere pansamentele Atrauman cu argint si observa ce usor este sa te faci sanatos!

Lasă un răspuns