De ce sa comanzi mobila personalizata

De cate ori ai intrat intr-un magazin de mobila si te-ai intrebat cate alte persoane au aceeasi canapea? Cheltuirea unei sume considerabile de bani pe o canapea sau pe un set de dormitor ce se regaseste in casele multor alte persoane poate fi cel putin frustranta. Ei bine, in asemenea situatii, optarea pentru mobila personalizata poate elimina aceste preocupari.

Mobilierul din locuinta ta trebuie sa reflecte personalitatea si stilul tau de viata. Asta nu inseamna ca trebuie sa platesti zeci de mii de lei in plus fata de ceea ce ofera un showroom. Da, vei plati putin mai mult pentru o piesa de mobilier personalizata decat pentru una standard, insa va merita.

Indiferent daca iti mobilezi pentru prima data casa sau o redecorezi pentru a unsprezecea oara, optarea pentru mobilier personalizat, realizat manual, iti poate aduce designul casei la un nivel superior.

Acestea fiind spuse, iata care sunt principalele motive sa investesti in mobila personalizata:

Mobila facuta la comanda are o calitate superioara.

Mobilierul realizat manual are intotdeauna o calitate mai una decat cel facut intr-o fabrica. Mesterii care construiesc mobilierul petrec mai mult timp modelandu-l si finisandu-l si, de cele mai multe ori, utilizeaza materiale de calitate mai buna.

Mobilierul personalizat poate fi construit pentru a se potrivi perfect anumitor spatii.

Unul dintre cele mai bune aspecte legate de mobilierul personalizat este faptul ca acesta poate fi construit in asa fel incat sa se potriveasca perfect in spatiile in care dorim sa il plasam. De aceea, mobila facuta la comanda este ideala si, probabil, singura solutie buna pentru casele ce au caracteristici unice, cum ar fi seminee, cornisee, etc. Piesele de mobilier personalizat sunt, de asemenea, grozave pentru a umple acele goluri incomode ce par a fi imposibil de mobilat.

Mobila facuta la comanda este unica.

Optand pentru mobilier personalizat, iti poti realiza propriul design. Asta inseamna ca nimeni altcineva din lume nu va avea mobila identica cu a ta. Mai mult, mobilierul tau va iesi in evidenta si ar putea fi o declaratie indrazneata a designului casei tale, care sa iti scoata la iveala personalitatea.

Mobila facuta la comanda este personalizata.

Poti alege culoarea, forma, dimensiunea, textura si designul care ti se potriveste cel mai bine. Practic, mobila la comanda ofera clientului posibilitatea de a o personaliza dupa gusturile sale.

Mobila la comanda este valoroasa.

In loc sa te gandesti la costurile pe termen scurt, ia in considerare valoarea mobilei pe termen lung. Mobilierul personalizat tinde sa fie mai durabil, prin urmare il vei utiliza mai mult timp.

Lasă un răspuns