Festivalul PLAI la Timisoara

Ce se mai intampla la Timisoara? Avem o veste buna pentru iubitorii de dans, teatru si atmosfera frumoasa. Astazi, 11 septembrie 2015 incepe a X-a editie a festivalului PLAI care promite multe. Acest festival este realizat in intregime cu ajutorul voluntarilor si este simbolul bunei dispozitii si al frumosului.

Cat e biletul?

Poti alege sa cumperi un abonament cu suma de 110 lei si sa ai acces la toate evenimentele dedicate publicului sau poti cumpara un bilet pe o zi cu pretul de 50 de lei si vei avea acces la toate evenimentele zilei respective. Pentru petrecerile organizate de Freenetik sau de Sabotage trebuie sa scoti din buzunar 30 de lei si ele vor fi disponibile de la ora 23, in serile de 11 si 12 septembrie.

Ce trebuie sa stii despre PLAI? 

  • este cel mai mare festival de „world music” din Europa.
  • este castigator al Premiului Charlemagne pentru tineri europeni 2008.
  • a castigat premiul I al Galei Societatii Civile in 2009 la sectiunea de Arta si Cultura.
  • dureaza trei zile, timp in care vor fi 9 concerte de jazz, world music si fusion.

Cum ajung la PLAI Festival?

Sursa foto: timisoaraonline.ro
Sursa foto: timisoaraonline.ro

Prima metoda si cea mai eco de a ajunge la PLAI este cu ajutorul bicicletelor. Insa daca nu vrei sa optezi pentru aceasta poti lua autobuzul 46 care circula pana la ora 01:00, troleibuzul 11 sau tramvaiele 1 si 2.

De ce e PLAI special?

Pentru ca e realizat din dragoste, cu si pentru romani. Inca de la primele editii, echipa PLAI a crescut tot mai mult, cu fiecare an tot mai mult. Astazi la a X-a editie, echipa de voluntari, ajutata de partenerii culturali, de sponsori si de public promite multe evenimente deosebite si multe momente frumoase.

Sper ca nu veti rata festivalul, nu?

Lasă un răspuns