Semineul, nu numai ca ofera un plus esteticii casei si aduce inapoi la viata stilul vechi sau traditional, dar este si extrem de util cand vine vorba de mentinerea caldurii in casa. Acum nu mai este nevoie de un semineu clasic care, pentru a functiona, are nevoie de combustibil solid, gazos sau lichid. In prezent, pe piata poti gasi o sumedenie de seminee electrice usor de montat in orice tip de locuinta. Deoarece se gasesc atat in modele rustice, moderne sau clasice, vei gasi, cu siguranta, ceva potrivit pentru casa ta, indiferent de designul sau interior sau de stilul ei arhitectural.
Daca te-ai uitat vreodata in jurul casei tale si te-ai intrebat cat de mult ar costa un semineu intr-un anumit perete, camera sau zona, vei fi surprins sa afli raspunsul.
In timp ce costurile de constructie pentru un semineu traditional sau pe gaz pot depasi suma de 10 000 de euro, poti avea parte si de ceva mult mai accesibil, de pana in cateva sute de euro, daca alegi un semineu electric. Sigur, semineele clasice au un farmec aparte, dar cele moderne se apropie vertiginos ca aspect de semineele de odinioara. In plus, semineele electrice pot fi instalate in doar cateva ore, ceea ce inseamna foarte putin!
Iata, asadar, cateva sugestii de locuri grozave in care sa-ti amplasezi semineul electric:
Intr-un colt din living. In mod traditional, semineele se plaseaza in centrul peretelui din sufrageria casei. Dar, am evoluat in viziune si idei. Nu mai suntem limitati de felul in care lucrurile functionau in vremurile trecute. Putem pune semineul si intr-un colt al camerei. Acest lucru nu numai ca va da o nota aparte livingului tau, dar este, de asemenea, extrem de convenabil daca ai peretii ocupati cu alte piese de mobilier.
In mijlocul camerei. De ce neaparat in afara spatiului de desfasurare? De ce nu un semineu in mijlocul camerei? Cu designul potrivit al incaperii, semineul va arata mai mult decat grozav daca il plasezi undeva in mijlocul livingului. Este ca si cum ai plasa un televizor in centrul camerei. Acest lucru este insa valabil doar daca ai un living spatios.
In curtea din spatele casei. Asa este! Scoate-l afara! Bucura-te de experienta minunata de a te bucura de luminile fascinante ale focului semineului afara, cand te relaxezi noaptea pe terasa casei tale. In acest caz, insa, functioneaza mai bine un semineu traditional, construit din piatra sau dintr-o caramida frumoasa.