Invazia Vedetelor Prostului Gust in format HD

Of, Doamne! Cat am suferit in vremea lui CEASCA, mai ales vedetele astea care azi, dupa ce am pasit voiosi in democratie acum 24 de ani (ce-i drept, cativa dintre cei care atunci tipau libertate au murit fara motiv, iar cei care au ramas in viata trateaza libertatea ca pe o c..va), legate de lanturile cenzurii comuniste au zburdat dupa revolutie pe plaiurile mioritice si s-au inmultit ca iepurii (iepuroaicele), dezgolindu-si, la propriu caracterele infecte.

VIP

Aceste V.I.P-uri, Vedete autohtone ne-au invadat pe toate canalele de televiziune, la toate emisiunile de divertisment, culturale, politice si ne sugruma la propriu cu povestile lor de neica-nimeni.

Ei le stiu pe toate si, unde mai pui, ca unii chiar au descoperit mersul pe jos, roata si gaura la macaroana. Fac orice pentru a fii pe sticla, se casatoresc din iubire, divorteaza din interes, mimeaza sinucideri, isi injura parintii, merg la vrajitoare, fac adulter (apoi cer iertare, jurand ca a fost decat o ratacire de cateva nopti), traiesc din banii babacilor si violeaza gramatica limbii romane de cate ori au ocazia.

Toate astea pentru ca au devenit prostituatii(ele) ratingu-lui.

Culmea, pentru asa ceva noi platim si chiar daca ai vrea sa schimbi canalul pentru a vedea si tu o emisiune mai ok, nu ai sanse, si asa ajungem iar sa vizionam ceva de calitate tot la altii (posturi straine).

Trist, copii nostri sunt infestati, in loc sa discute de ale lor cand ies la joaca, acestia vorbesc despre Bianca, Zavo, Zana, Sanzi, Tonciu, Pamela de Romania etc. (imi este greata sa mai pronunt si alte nume).

Mai tineti minte cum erau vremurile copilariei noastre? Discutam despre desene animate, jucam tara-tara vrem ostas, povesteam pataniile din vacantele de vara petrecute la bunici, completam Oracole si multe altele cate le faceam.

Copii de azi sunt „GEN”, crescuti de ceea ce vad la Tv, devin adultii de maine fara optiuni si alternative, copii fidele ale vedetelor de prost gust, ignoranti, iresponsabili, nepasatori, dar COOL!

Prostia, limbajul obscen, pornografia, inselatoria ridicate la rang de cultura obligatorie. Pe acest drum am pornit cu adevarat, in momentul in care altii au murit in „89, crezand cu tarie ca ei au luat parte la Revolutia care aduce libertatea exprimarii, insa fara stiinta au deschis Cutia Pandorei.

Lasă un răspuns