La Therme in Bucuresti, unul dintre cele mai bune locuri in care sa te relaxezi

Deja celebru in intreaga Europa, Therme Bucuresti este cel mai mare centru spa, de distractie si relaxare si cel mai mare aqua park indoor din Romania, avand toate facilitatile wellness pe care ti le imaginezi, tobogane, piscine, baruri si multe altele. Are capacitatea de a gazdui circa 4000 de persoane si utilizeaza doar ape termale, acestea fiind extrase de la 3100 metri adancime, utilizand astfel cea mai mare forare privata din tara (de dupa Revolutie).

Daca vrei sa mergi o zi la Therme, trebuie sa stii ca impresionantul complex wellness este impartit in trei zone si, in functie de acestea, are trei tipuri de bilete de intrare. Daca platesti, de pilda, pentru zona Elysium, care este cea mai ravnita parte a centrului, vei avea acces gratuit si la celelalte doua zone.

Iata, asadar, cateva informatii despre fiecare dintre cele trei zone ale centrului Therme:

Therme Galaxy. Destinat exclusiv distractiei, Galaxy este ideal pentru copiii dornici sa se bucure de o balaceala in piscina cu valuri si de fantasticele tobogane. Exista, in total, 16 tobogane, fiecare cu propriul bazin de aterizare si aproape toate dintre ele semaforizate, in asa fel incat sa se evite accidentele.

Toboganele sunt destinate unor categorii diferite de varsta, avand grade variate de dificultate, insumand in total 1,5 kilometri lungime. Trebuie sa stii, de asemenea, ca locul este extrem de sigur, avand chiar si salvamari la post, prin urmare daca vii aici cu copiii nu vei fi nevoit sa stai in permanenta cu ochii pe ei, deoarece vor fi in siguranta.

Exista, desigur, si tobogane destinate adultilor, care sunt extrem de spectaculoase!

Galaxy The Palm. A doua zona a centrului Therme are o piscina imensa, de 1200 de metri, care este acoperita partial de un acoperis de sticla retractabil, cealalta parte fiind lasata sub cerul liber. Apa din piscina are, in general, o temperatura de 33 de grade, numai buna de inot. Totodata, in partea exterioara a piscinei a fost inglobata o tehnologie inteligenta de producere a unui torent care sa te plimbe prin bazin (se numeste Crazy River).

Piscina este inconjurata de sezlonguri si are un decor impresionant, ce pare a fi desprins dintr-o zona exotica de pe malurile Oceanului Indian, avand 500 de palmieri, circa 1500 de orhidee si alte specii de plante tropicale.

De asemenea, in zona Galaxy The Palm se gasesc cinci bazine de jacuzzi, 20 de sezlonguri ce produc hidromasaj, o sauna Hammam (o baie turceasca, plina de aburi), trei piscine cu aromaterapie si baruri amenajate pe margine. Aici se gasesc si cativa instructori care tin diferite activitati, precum aqua gym, aqua fitness si aerobic.

Therme Elysium. A treia zona a complexului este cea mai exclusivista, oferind cele mai bune servicii de spa: cabine de masaj, saune tematice (dintre care una este panoramica, una este facuta din caramizi de sare himalayana, una este orientala, iar alta este cu cinematograf) si o piscina cu ape termale bogate in zinc si seleniu. Tot aici se gaseste un restaurant cochet in care se servesc preparate mediteraneene si asiatice.

Realmente impresionant, centrul spa Therme este, cu siguranta, un loc in care merita sa mergi cel putin o data in viata! Cu o investitie de 50 de milioane de euro, acesta a fost realizat dupa cele mai inovative si inteligente tehnologii, punandu-se accent pe calitate si atentie la detalii.

Lasă un răspuns