Lunca Ses se va deschide in sfarsit

Au trecut mai bine de trei decenii de cand se dezbate subiectul deschiderii statiunii montane Luna Ses. Ei bine, asteptarea se pare ca se apropie de sfarsit. Toata lumea se asteapta sa schieze in aceasta iarna pe partia din Luna Ses, mai ales ca este singura partie de schi din Satu Mare.

Statiunea in devenire este atat de ravnita pentru peisajul de ansamblu superb, minunatele izvoare de apa, copacii ei si toate celelalte elemente ale naturii care parca te invita la o plimbare in natura. Nu ne oprim aici, insa. In Luna Ses putem admira natura in toata splendoarea ei daca folosim traseele montane din Negresti Oas, pana in varful Pietroasa. Peisajele sunt ideale pentru pasionatii de drumetii care vor sa vada casele batranesti, albastre, platoul care se deschide spre Maramures, mica bisericuta din lemn, precum si alte elemente unice din zona. Privelistea din telescaun adauga un plus de senzatii pe care vizitatorii nu le vor uita.

In viitorul apropiat, tot in Lunca Ses vom gasi un teren de golf, un camping, o pista de motocros, un circuit de automobilism pe teren accidentat si multe altele.

Lasă un răspuns