Nu Recomand: Masina de stors rosii din plastic

Am comandat de pe FunnyDeal.ro o masina de stors rosii din plastic, care m-a atras prin titlu: „Masina de stors rosii la doar 31 lei! Montarea, folosirea si intretinerea sunt foarte simple! Orice gospodina ar trebui s-o aiba!„.

masina-stors-rosii

De ce n-o recomand?
1. Masina costa 31 lei + 12,4 lei transportul = 43,4 lei!
2. Masina de stors rosii este foarte FOARTE fragila! Imediat ce am bagat prima rosie (care era foarte moale), clemele de prindere s-au prins.
3. Pe site-ul funnydeal scrie „Componente sunt din material plastic rezistent!„. FALS! Plasticul este extrem subtire, deloc rezistent!
4. Am dat telefon celor de la FunnyDeal sa le reclam prostul produs, iar doamna ce mi-a raspuns la telefon mi-a explicat ca si ea si-a cumparat, chiar 2 anul asta, pentru ca stia de anul trecut ca sunt cam fragile, dar daca folosesc rosii foarte moi, functioneaza! Sa las rosiile cateva zile sa sa inmoaie si va functiona. Unde pe instructiuni scrie ca trebuie sa las rosiile cateva zile, sa fie deja „bulion” poate?!?

Cert e ca am pierdut 43,4 lei si doresc sa avertizez cititorii acestui blog sa se fereasca de achizitionarea acestui produs de foarte proasta calitate!

masina-stors-rosii

Lasă un răspuns