Pe drumuri pentru sanatate

O intamplare foarte recenta ma „provoaca” s-o postez pe blog.
Am mers la medicul de familie sa imi de-a trimitere pentru o consultatie… si mi-a spus ca nu mai sunt in lista persoanelor care cotizeaza la sanatate, asadar singura trimitere mi-o poate da pe bani.

Nedumerita, stiind ca am toate platile la zi, caut pe internet unde se afla CASMB, imi iau toate actele si merg pentru a ma lamuri.

Pentru cine nu stie, CASMB (www.casmb.ro) are un sediu pe Str. Gheorghe Titeica, nr. 142, sector 2, Bucuresti, aici a trebuit sa merg eu.

casmb-titeica

Am ajuns la parter, informatii, m-au pus sa cumpar un formular (0.50 ron), sa il completez, mi-au dat un numar de ordine si m-au trimit la primul etaj, pentru a lamuri situatia.

Foarte suparata pentru pierderea de timp si neplacerea creata de tot evenimentul, o intreb pe doamna de la ghiseu de ce s-a intamplat asta? Doamna, inainte sa verifice situatia, mi-a spus ca, probabil este o eroare de sistem.

Imediat ce imi introduce CNP-ul in sistem, surpriza! Eram asigurata, aveam toate platile la zi. Deci… am facut drumul degeaba, pentru ca medicul meu de familie nu a introdus corect datele? Sau pentru ca si la el a fost o eroare de sistem.

Concluzia: Nu va grabiti sa trimiteti o persoana pe drumuri, mai intai verificati de cel putin doua ori ca o faceti pe buna dreptate! Daca medicul meu de familie ar fi verificat de doua ori, nu as mai fi facut drumul pana la CASMB, degeaba!

PS: Vad partea plina a paharului: Acum stiu unde este sediul CASMB 🙂

Lasă un răspuns