Protectie solara bio pentru copii Eco Cosmetics

Nu te mai feri de soare! Lasa cremele care se bucura doar de reclama, fara eficienta activa si simte pe pielea ta un produs revolutionar. Foloseste creme naturale cu FPS 45 si vara asta poti iesi din casa fara sa-ti faci griji in privinta razelor ultraviolete.

Protectie_solara_bio

Informatii generale: Produsul are un spectru larg impotriva razelor UVA, UVB si UVC si intra rapid in piele, actionand imediat dupa aplicarea acestuia. De asemenea este ideal pentru vacante, datorita rezistentei ridicate la contactul cu apa.

Crema cu FPS 45 are functie dubla: uleiurile organice de rodie, masline si nuci de Macadamia au rolul de hidratare intensa, in timp ce extractul de luminita si catina protejeaza pielea sensibila.

Produsul este: 100% natural, fara alcool, 100% vegan, fara parfum, fara coloranti sintetici, fara parabeni, fara conservanti, nu este testat pe animale si este un produs CO2-neutru.

Ingrediente: Apa, ulei din soia, dioxid de titan, triglicerid de acid caprilic/capric, ricinoleat de poligriceril, gliceril oleat, unt de shea, extract de rodie, extract de catina alba.

Mod de utilizare: Aplicati ori de cate ori simtiti ca este nevoie. Este recomandat sa aplicati mai des dupa contactul cu apa, din mare sau din piscina. Se folosesc cantitati foarte mici datorita concentratiei ridicate. Se aplica extrem de usor datorita aplicatorului special.

Lasă un răspuns