Sanatatea vine cu saltele antiescare

Sanatatea este cea mai importanta! Fara sanatate nu poti face nimic, iar toate bucuriile se simt altfel atunci cand esti sanatos. Persoanele care au fost sau au avut persoane dragi imobilizate la pat stiu ce inseamna lipsa sanatatii.

O perioada lunga petrecuta in pat poate duce la formarea escarelor: acestea sunt rani situate la nivelul pielii ce se adancesc in timp si macina carnea pana ajung la os. In aceste situatii calitatea vietii scade dramatic deoarece ranile se agraveaza iar costurile necesare tratarii escarelor in mod traditional sunt destul de mari.

De ce sa folosesti saltelele antiescare?

Pentru a evita astfel de situatii sunt recomandate saltelele antiescare. Acestea sunt foarte eficiente in prevenirea si tratarea escarelor. Majoritatea sunt compuse din pompa si saltea, regland presiunea in functie de greutatea pacientului.

saltele-antiescare
Sursa foto: saltele-antiescare.ro

Saltelele antiescara au incorporat un sistem antiescara ce reduce presiunea de decubit care este exercitata de corpul persoanelor nevoite sa stea imobilizate la pat. Astfel se realizeaza un masaj delicat care contribuie la imbunatatirea circulatiei sangvine atat la nivelul pielii cat si la nivelul tesuturilor.

Numeroase studii au dovedit ca saltelele antiescare sunt eficiente in prevenirea si tratarea escarelor, crescand sansa de vindecare a escarelor existente deja.

Ce avantaje au saltelele antiescare?

– acestea pot ajuta bolnavii ce au o greutate de pana la 100 kg.

-regleaza presiunea saltelei in functie de greutatea pacientului.

-ele sunt inregistrate si aprobate de Ministerul Sanatatii.

Pentru o recuperare mai rapida si mai eficienta este indicat sa folositi saltelele antiescare. Rezultatele lor va vor surprinde!

Lasă un răspuns