5 Aplicatii de mobil care te vor ajuta in calatorii

Cand pornesti la drumul mare, exista cateva lucruri pe care nu ai cum sa le lasi in urma. Buletinul sau pasaportul este unul dintre ele, la fel si cartea de credit. Al treilea este probabil smartphone-ul. Motivul pentru care ultimul dintre acestea este, in ziua de azi, un instrument de calatorie foarte important? Pe smartphone poti descarca o multime de aplicatii uimitoare de planificare a calatoriilor, care iti vor garanta experiente extraordinare.

Iata lista noastra cu cele mai bune 5 aplicatii de calatorie de care ai nevoie in telefon atunci cand calatoresti in lume, din momentul in care incepi planificarea excursiei pana la finalul aventurii.

1.Google translate. Chiar si cei mai pregatiti calatori pot sa intampine dificultati in a comunica cu localnicii din zonele straine pe care le viziteaza. In prezent exista mai multe aplicatii de traducere si alte solutii hardware, dar pentru calatori, cea mai utila este aplicatia Google Translate. Prin intermediul acesteia, utilizatorii pot intelege spusele strainilor cu care converseaza si se pot exprima in diferite limbi.

2.Uber. In ziua de azi, Uber-ul poate fi folosit aproape peste tot in lume. Si este extrem de simplu de folosit! Cand calatoresti si nu esti convins de transportul in comun pe care trebuie sa il folosesti pentru a ajunge la o anumita adresa sau daca nu ai bani cash pentru a plati un sofer obisnuit de taxi, Uber-ul este ceea ce te va scoate din impas. In plus, este de obicei mai ieftin si mai eficient decat un taxi.

3.Foodspotting. Numele spune totul. Cand te afli intr-un loc necunoscut si esti foarte infometat, ai incredere in aceasta aplicatie. Aceasta iti va arata restaurantul cel mai apropiat de tine si iti ofera informatii legate despre tipul, calitatea si chiar despre igiena localului. In mod special, daca practici turismul gastronomic, aceasta aplicatie este o necesitate!

4.Google Maps. Google Maps te va ajuta intotdeauna sa gasesti locuri noi atat in Romania cat si in restul lumii. Actualizarile din trafic, transportul public, exporarea orasului cu imagini de 360 de grade, plus o navigatie GPS cu ghid vocal, sunt doar cateva dintre caracteristicile oferite de aceasta aplicatie mobila, astfel incat calatoriile tale sa fie cat mai simple posibil.

5.WhatsApp Messenger. Nu in ultimul rand, este important sa pastrezi legatura cu prietenii si familia atunci cand esti pe drum, schimband mesaje in timp real fara a plati pentru SMS. Tot ce ai nevoie este o conexiune Wi-Fi sau 3G.

Lasă un răspuns