5 locuri secrete pe care să le vizitezi în Japonia

Japonia este, fără doar și poate, o destinație de bifat pentru orice pasionat de călătorii și nu doar pentru magicul Tokyo, oraș plin de locații și activități interesante. Devenind o atracție pentru pasionații de călătorii, interesul acestora depășește aria locurilor populare, determinându-i să se documenteze în legătură cu locuri mai puțin cunoscute, pe care să le cuprindă în timpul excursiei.

Atracții secrete – 5 locuri pe care să nu le omiți când vizitezi Japonia

În momentul planificării unei călătorii în Japonia, este esențială alcătuirea unui program de vizită, astfel încât să reușești să acoperi toate locurile cunoscute și mai puțin cunoscute.

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/close-up-of-fox-on-grass-247399/

1. Orașul vulpilor Zao Fox Village – ideal pentru cei care îndrăgesc animalele

Japonia este celebră deja pentru cafenelele pline cu pisici, dar orășelul amenajat pentru vulpi este într-adevăr un loc de vizitat atunci când ești în Japonia. Vei avea ocazia să petreci câteva ore cu peste 100 de vulpițe aparținând celor 6 specii diferite care locuiesc aici: le poți hrăni, fotografia, fără să te îngrijorezi – sunt blânde cu cei care le vizitează sanctuarul.

2. Kumano Kodo, Osaka

Chiar dacă în inima orașelor din Japonia vei găsi multe elemente surprinzătoare și toate serviciile de care s-ar putea să ai nevoie în timpul călătoriei: service laptop sau service iphone, accesorii telefon, imprimare fotografii, planifică-ți câteva ieșiri în natură. Traseul Kumano Kodo reprezintă o incursiune antică, presărată cu liniștea de care are, din când în când, omul modern. Construit în secolul al-VI-lea, traseul este unul elaborat, întinzându-se peste peninsul, obișnuia să fie un loc de pelerinaj popular printre adepții religiei hibride Shinto-budiste – Shugendo.

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/white-and-black-temple-surrounded-by-green-grass-field-during-daytime-161041/

3. Cele peste 48 de cascade Akame

Pentru destinații care îți taie răsuflarea, alege cadrele naturale întotdeauna! O plimbare de-a lungul râului Akame, care se întinde pe aproximativ 4 km, îți va permite să vezi cele peste 48 de cascade, să te răcorești în sunetul unic al apei care curge necontenit.  

4. Koyasan – Wakayama

Fie că ești sau pasionat de cultura budismului, atmosfera acestui loc sacru este cu siguranță de pus pe lista cu locurile mai puțin promovate în broșurile de călătorie. Spațiul sacru are o istorie de peste 1000 de ani, este casa budismului japonez și este dedicat facilităților religioase – cimitire, temple. De aceea, îți recomandăm să petreci minim o seară, pentru a prinde și aerul tare de munte, în zorii zilei.

Lasă un răspuns