Despre trenul Hyperion 2

Trenul Hyperion mai este cunoscut si ca trenul SF. De ce? Pentru ca este un tren modern, cu patru vagoane ce poate transporta un numar de 200 de pasageri mergand cu o viteza maxima de 160 de km/ora. Trenul Hyperion 2 este „urmasul” lui Hyperion 1 care a fost infiintat cu ajutorul banilor proveniti din fonduri europene. Spre deosebire de acesta, Hyperion 2 a fost construit cu bani din bugetul propriu al producatorului, adica 5 milioane de euro.

Producatorul acestei minunatii este compania Softronic condusa de Nicolae Mihai. Acesta a declarat recent intr-un interviu ca Hyperion 2 isi va incepe calatoriile pe data de 1 septembrie si va avea traseul Craiova-Bucuresti-Brasov. Insa pana atunci cei ce vor sa circule pe ruta Craiova-Bucuresti-Constanta o pot face cu Hyperion 1 deoarece incepand cu data de 31 iulie aceasta ruta va intra in functiune. Astfel cei ce vor dori sa ajunga mai repede la mare o pot face cu ajutorul lui Hyperion 2.

Sursa foto: greatnews.ro
Sursa foto: greatnews.ro

Care sunt avantajele?

Pretul unui bilet pe ruta Craiova-Constanta este de 70 lei/calatorie iar pe ruta Bucuresti-Constanta de 40 lei. Comparand aceste preturi cu cele aplicate de catre operatorul de stat CFR (94 lei pe ruta Craiova-Constanta si 62 lei pe ruta Bucuresti-Constanta), ajungem la concluzia ca putem calatori mai ieftin si in conditii mai bune cu Hyperion.

Principalul motiv pentru care acest tren este considerat special este faptul ca are un design modern atat in interior cat si in exterior si ofera pasagerilor sai semnal Wi-Fi, oferind acces gratuit la internet.

Hyperion 2 reprezinta varianta ideala de promovare a orasului Craiova deoarece este acoperi cu mesaje si fotografii ce incurajeaza si sustin alegerea Craiovei drept Capitala Culturala Europeana in anul 2021. Nu putem decat sa le uram succes si la cat mai multe reusite.

Ce zici? Vei calatori cu acest tren?

Lasă un răspuns