Gardurile traforate, cea mai estetica solutie pentru imprejmuirea curtii

Un gard are mai multe roluri: trebuie sa ofere intimitate, sa protejeze impotriva efractiei, sa reziste pe termen lung si sa delimiteze o proprietate. Desi se pot construi garduri din aproape orice tip de material, oamenii cauta din ce in ce mai mult eleganta. Gardul este constructia cu un impact vizual urias, ceea ce inseamna ca trebuie sa arate foarte bine.

Exista foarte multe tipuri de garduri elegante, de la cele din lemn, pana la cele din fier forjat. Proprietatile lor nu sunt intotdeauna cele mai bune, insa. Tocmai de aceea, in ultimii ani s-au dezvoltat din ce in ce mai mult gardurile traforate.

Ce sunt gardurile traforate?

Sunt panouri metalice de diverse grosimi, decupate in modele care mai de care mai interesante. Acestea sunt extrem de populare deoarece reusesc sa aduca toate avantejele gardurilor metalice si in acelasi timp sa fie impresionante din punct de vedere estetic. Partea cu adevarat buna este ca atunci cand cauti garduri traforate pret vei descoperi ca investitia intr-un astfel de solutie de imprejmuire nu este mare.

Care sunt principalele avantaje ale gardurilor traforate?

  • Pot fi adaptate cu usurinta pe tot felul de structuri de stalpi, fie ca sunt metalici sau de beton;
  • Arata impresionant si pot fi personalizate. Decupajele pot lua orice forma, transformandu-se in adevarate opere de arta;
  • Sunt construite din otel anticoroziv sau aluminiu, ceea ce le face rezistente la intemperii si la trecerea timpului. In general, gardurile traforate nu ajung sa rugineasca, pastrandu-si imaginea proaspata si eleganta pentru foarte mult timp;
  • Nu au nevoie de foarte multe accesorii pentru montaj, ceea ce le face usor de montat si de exploatat;
  • In functie de grosimea placii de metal, rezista foarte bine la socuri fizice;
  • Sunt foarte usor de intretinut. De fapt, gardurile traforate sunt printre putinele tipuri de garduri ca nu au nevoie de foarte multa intretinere.

Unde poti folosi gardurile traforate?

Le poti folosi pentru orice tip de imprejmuire, fie ca este imprejmuirea spatiului de acasa sau de la birou. Flexibilitatea este un alt punct forte al acestor garduri de care te poti bucura pentru foarte multi ani.

Lasă un răspuns