Hotel Sunquest din Venus

Desi n-am mai scris de ceva vreme… revin cu o impresie placuta de la Venus. In vara asta am fost un singur weekend la mare *la noi in tara*, dar weekendul a fost foarte frumos, astfel ca tin sa impartasesc impresiile placute cu voi.

Cautand vineri seara pe internet un hotel de weekend, am inceput sa sun la numere de telefon. Raspunsurile erau nefavorabile, in ceea ce priveste Mamaia, deoarece acolo nu te primesc la niciun hotel doar o noapte… si cum timpul nu-mi permitea decat o noapte, a trebuit sa insist si pentru alte statiuni.

Mergand cu fetita, am vrut o statiune cu apa mica… Cum Mamaia iesea din calcule, Saturn, nu vroiam acum… Olimp, fusesem cu un an inainte si nu a fost cea mai fericita experienta… am ales Venus. Si, in Venus am ales Hotel Sunquest. Facand rezervarea prin internet, am primit un voucher, si in loc de 190 lei/camera, am platit doar 108 lei/camera. Minunat, nu? Hotel de 3*, aproape de plaja, cu piscina, conditii excelente la un pret bun.

hotel-sunquest

Nu pot spune decat ca alegerea a fost mai mult decat buna. Hotelul era foarte curat, nou renovat *sau poate ca e nou construit- habar n-am* :).

Ne-am simtit foarte bine, astfel ca recomand cu placere acest hotel… Hotel Suquest din Venus. Enjoy!

PS: Astept impresiile voastre pertinente.

Lasă un răspuns