În jurul lumii

Ai visat vreodata sa calatoresti in intreaga lume si sa transformi acest du-te vino intr-un stil de viata? Cu siguranta ai facut-o, altfel nu ai citi aceasta pagina web. Exista romani care au reusit sa isi materializeze visul de a vedea lumea, castigand bani si experienta in tot acest timp, Silvia Epure fiind unul dintre acesti romani.

Producator international si national, cu zeci de proiecte de anvergura in spate si foarte multe premii pentru emisiunile realizate, Silvia Epure a reusit sa isi creeze un stil de viata propriu, transformandu-si pasiunea in principala sursa de venit.

Emisiuni de succes din Europa, produse de Silvia

Pe lista emisiunilor pe care Silvia Epure le-a realizat se numara si cateva productii romanesti, cum ar fi „Iubeste-te asa cum esti” sau „Comanda la mine”, dar si emisiuni cu succes international, care sunt difuzate in Danemarca, Serbia, Olanda sau USA.

Cu siguranta ai auzit de „Surviver”, „Paradise Hotel” sau „Bachelor” si cu siguranta ai vazut macar in treacat una dintre aceste productii. In spatele lor se afla Silvia, care a fost producator delegat in Costa Rica, Artistic Producer in Panama si un membru de baza in multe echipe TV care au atins succesul.

Viata printre avioane, munca asidua si relaxare

Viata de producator TV in strainatate nu este usoara. Implica foarte multa munca si dedicare, inspiratie si multe calatorii. Daca pentru majoritatea oamenilor calatoriile sunt un prilej de distracti, pentru Silvia Epure se transforma in adevarate misiuni, avionele reprezentand mijlocul de transport pana la munca si inapoi.

Printe zboruri si platouri de filmare insa, se gaseste timpul necesar pentru relaxare, iar tari precum Panama sau Costa Rica au ce sa ofere din acest punct de vedere.

Astazi, Silvia este producator la Discovery Channel in Londra si reuseste sa isi duca misiunea mai departe: creaza emisiuni si programe TV care schimba vieti in bine.

Oricine poate sa isi duca visul la bun sfarsit

Cu siguranta sunt multi oameni care viseaza sa calatoreasca. Unii vor sa se bucure de calatorii prin tara, pentru a-si cunoaste radacinile, in timp ce altii au aspiratii mai mari, cautand sa descopere lumea. Pamantul este facut pentru a fi explorat si intotdeauna se gasesc solutii pentru exploratori. Din retetele acestor solutii nu trebuie sa lipseasca munca, incercarile nereusite si perseverenta. In felul acesta, viata printre avioane, peisaje de vis si zile de munca intr-un domeniu pe care il apreciezi poate deveni realitate.

Lasă un răspuns