Manifest contra Relatiilor pe Fuga

Analizand acest gen de relatii observam ca incep pe FUGA, se dezvolta pe FUGA si sfarsesc pe FUGA.

Persoanele care au avut ocazia sa experimenteze relatia mai sus definita stiu ca totul se traieste la intensitate maxima, intins pe tava pentru autoservire, tip BUFET SUEDEZ, unde servesti tot ceea ce inima iti pofteste, fara sa te saturi.

manifest-relatii-pe-fuga

La acest FESTIN SENTIMENTAL arome fine se transfera, prin evaporare in centrii nervosi ai creierului, responsabili cu amortirea de-o clipa a celorlalte simturi umane.

Cum ziceam, persoanele care au incercat astfel de sentimente si trairi, in relatii tip FUGA stiu ca sentimentele care s-au nascut pe parcurs, nu mor niciodata, dar, trec iubirea in faza LATENTA, subconstientul fiecaruia dintre noi traind, mai departe DRAGOSTEA pentru fostul partener din relatia pe FUGA.

In felul acesta incercam sa intelegem devierile de comportament contemporane si ridicate la rang de virtute, intr-o lume unde se incearca normalizarea esecurilor pentru supravietuirea propriei neputinte.

Trist este ca intr-o astfel de lume se nasc si copiii care duc mai departe boala societatii, fara a mai incerca vreodata sa ii gaseasca remediu, deoarece identitatea individului se va regasi in IDOLI si VEDETE, aparuti peste noapte, care stiu sa calce in picioare cei SAPTE ANI DE ACASA fare cea mai mica umbra de regret.

Acesti IDOLI si aceste VEDETE fara creier sunt promovati, culmea, de oameni cu creier, dar fara inima, pentru care numai noroiul produce bani si confort, fara prea mare efort, deoarece promovatii fac toti banii!

Lasă un răspuns