Măsuri de control al șoarecilor și șobolanilor

În plus față de răspândirea bolilor, șobolanii provoacă mari daune prin consumul direct de alimente și prin roșirea produselor non-consumatoare foarte diferite: diverse lucruri, mobilier, pereți și instalații. 

Acesta este motivul pentru care oamenii caută soluții pentru combaterea șoarecilor.

Șobolanii și șoarecii sunt cunoscuți ca fiind rezervoare de vectori de infecție și boli, deoarece transmit și transmit bacterii de peste 80 de boli la oameni, animale de companie sau în sălbăticie, răspândind astfel trichinoza, leptospiroza, febra aftoasă, gastroenterita virală, antrax, eritem, pestă porcină, rabie, intoxicații alimentare, ciumă, bruceloză etc.

Una dintre soluțiile perfecte sunt mașinile cu ultrasunete cu ultrasunete și unde electromagnetice. Cercetările de laborator au arătat că aparatele auditive pentru rozătoare pot experimenta unde ultrasonice care depășesc limita umană de 20 kHz. 

Controlerele de sobolani folosesc ultrasunete la frecvențe cuprinse între 20 și 65 kHz pentru a provoca disconfort animalelor implicate și a le forța să meargă în locuri mai liniștite, departe de tine.

Dacă zonele din spatele tavanelor, podelelor, pereților falși sau cadrelor ușilor sunt afectate, vă recomandăm să utilizați dispozitivele noastre antifouling, care funcționează cu ajutorul undelor electromagnetice pentru o eficiență maximă în lupta împotriva dușmanilor.

Prin distrugerea rozătoarelor dăunătoare, cum sunt șobolanii și șoarecii, contribuim la prevenirea multor boli care afectează oamenii și animalele de companie, la eliminarea daunelor economice semnificative și, de asemenea, la menținerea igienei locale.

Lasă un răspuns