Merita sa inchiriezi un microbuz atunci cand mergi in vacante?

Fiecare dintre noi asteapta cu nerabdare viitoarea vacanta si isi doreste sa o petreaca alaturi de toate persoanele dragi. Din pacate, organizarea unei vacante cu mai multe persoane este un proces destul de dificil, atat din punct de vedere al gasirii unei variante optime de transport, cat si din punct de vedere al gasirii cazarii fericite.

Din fericire, in cazul transportului exista solutii. Pe langa masina personala, cei care doresc sa calatoreasca in grupuri mai mari au posibilitatea de a inchiria microbuze. Atunci cand vrei sa calatoresti cu pana la 8 persoane (asta daca ai doar permisul categoria B), inchirierea unui microbuz poate fi cea mai buna optiune.

Care sunt avantajele inchirierii unui microbuz?

1. Costuri mici de transport. Costurile pe care le va plati fiecare persoana sunt mult mai mici decat in cazul unei masini personale, a avionului sau a autocarului.

 

2. Microbuzele inchiriate au o asigurare foarte bine pusa la punct. Este important sa inchiriezi microbuzul de la o firma de incredere, deoarece ai toate sansele sa te bucuri de o asigurare foarte buna. In cazul in care se intampla ceva pe drum, rezolvarea apare imediat;

3. Confort. Transportul cu microbuzul, mai ales daca este alaturi de prieteni si de membri ai familiei, este cat se poate de confortabil. Fiecare persoana va avea suficient spatiui pentru picioare iar opririle pot fi cat de dese doresti sa fie;

4. Drumul poate sa fie extrem de distractiv. De multe ori drumul este cel putin la fel de placut ca si destinatia. O calatorie de cateva ore alaturi de cei mai buni prieteni poate sa lase amintiri de neuitat.

5. Flexibilitate. Microbuzele ofera flexibilitate. Sunt masini destul de mici incat sa poata fi parcate oriunde, insa destul de mari incat sa permita transportul unor cantitati mari de bagaje.

Inchirierea unui microbuz este FUN

Evident, nu este totul roz. Va trebui sa gasesti locuri de parcare si sa te strecori prin aglomeratie, in anumite orase. Inchirierea unui microbuz poate sa fie, insa, una dintre cele mai bune solutii de transport pe care le ai la indemana atunci cand vrei sa mergi in vacanta alaturi de intreaga familie, atunci cand ai o calatorie de business alaturi de colegi sau atunci cand vreti sa participati in numar mare la diverse evenimente.

Lasă un răspuns