Motel Sora Sovata – Un Motel ca un Hotel

In urma cu cateva luni am mers la Sovata, impreuna cu sotul meu, pentru ca acolo a fost organizata petrecerea de 10 ani de la terminarea facultatii lui. Petrecerea a fost organizata de o colega de facultate care locuieste chiar in Sovata, si cativa colegi au fost extrem de incantati sa mearga in acea zona frumoasa; la fel de incantati am fost si noi.

Am mai fost o singura data in Sovata, august 2010 si pot spune ca si atunci mi-a placut foarte mult statiunea, insa ce am gasit acum… o statiune cu totul schimbata, renovata.

Hoteluri noi, restaurante noi, unele in lucru… oameni buni si primitori, peisaje superbe.

Colega care s-a ocupat de organizarea evenimenului ne-a cazat la Motel Sora, care nu exista cand am fost eu in 2010, motelul fiind nou construit.

Am mai stat prin moteluri, in toata Romania (si nu numai), insa acesta este foarte frumos, curat, spatios, primitor. De cum ajungi, curtea mare cu iarba si flori te face sa poposesti cu placere.

Cam asa arata motelul si spatiul din exterior:

motel-sora

Poza este preluata de pe site-ul lor. Din pacate, acum ma uitam in telefon si am vazut ca nu am facut nicio poza a locatiei (poza proprie), insa m-am hotarat sa scriu de acest motel, pentru ca mi-a placut foarte mult experienta sederii acolo si cred ca este un beneficiu pentru oricine sa stie ca are o optiune atat de frumoasa de cazare in Sovata.

Receptia, desi micuta era foarte primitoare, curata, ingrijita si arata ca in imaginea de mai jos:

receptie-motel-sora

Camera in care am fost cazati a fost foarte spatioasa, foarte curata, eleganta, o adevarata placere sa stai cazat acolo! Nu gasesc pe siteul lor poza cu camera exact cum era a nostra, deoarece noi am avut pat dublu, la ei pe site vad doar poza din camera cu 2 paturi, insa fotoliile, comoda, restul… aratau cam la fel, ca in imaginea de mai jos (preluata de pe siteul motelului).

camera-motel-sora

Cred ca va place si voua ce vedeti… asa cum mi-a placut si mie 🙂 De asemenea, ce m-a impresionat a fost faptul ca zilnic se facea curatenie, aranjau patul, aspirau, spalau, schimbau prosoapele, aduceau hartie la baie, sampon si sapun. Credeti-ma ca am stat in multe moteluri, chiar si hoteluri unde uitau sa faca curatenie sau sa schimbe prosoapele. Au fost chiar si locatii unde nici hartie pentru baie nu iti aduceau.

Per total, experienta Sovata a fost extrem de placuta, iar cazarea la Motel Sora a fost peste asteptari, tocmai de aceea ii recomand si cititorilor nostri, cu mare drag! 😉

Sa avem drumuri bune… si experiente placute in Romania!

Lasă un răspuns