Noi va votam sa ne conduceti, iar voi ne Condamnati la moarte

Din pacate, pentru a vedea cu adevarat ce clasa politica ne conduce tara si de unde noi trebuie sa alegem atunci cand o sa mergem la vot, inca odata trebuie sa aiba loc o tragedie. Acesti conducatori „dibaci” au reactionat foarte rapid fata de aceasta tragedie „avand grija” sa moara decat 2 oameni in urma prabusirii avionului de mici dimensiuni la mansa caruia a fost Adrian Iovan. Domnule Basescu si domnule Ponta va felicit sunteti adevarati Carmaci!

Tot interesul si atentia dumneavoastra sunt indreptate catre noi, poporul dumneavoastra cei care in inconstienta noastra v-am votat si spre pieirea noastra ca natie dupa fata pamantului va v-om vota probabil in continuare deoarece la fel ca o boala incurabila sunteti si pentru voi nu exista leac decat extintia noastra, a romanilor cu ajutorul vostru bineinteles. Sunt convins ca rudele celor decedati in accidentul de avion din muntii Apuseni se simt „maguliti” de „atentia” pe care a-ti aratat-o fata de mortii lor deoarece oamenii pe care ii aveti in subordine si pe care noi, umilii vostrii supusi ii platim cu sudoarea fruntii noastre, au alergat intr-un suflet doar, doar in cel putin 7 ore sa le gaseasca rudele decedate. Misiunea a reusit vorba aia nu :
– Operatia a reusit, pacientul, MORT!

adrian-iovan-deces

Sunt mandrii cei de la 112, au adus macar cadavrele acasa, intregi neatinse de fiarele padurii macar cei lasati in urma sa aiba ce si pe cine sa planga. Dragii mei romani, cat si cate va mai trebuie pana sa va treziti? cate vieti mai trebuie sa piarda tara asta ca sa ne trezim si sa spunem stop! gata, ne-am saturat! Televiziunile „gem” de reportaje, despica firul in patru.O gramada de neaveniti care scalda in incompetenta aceasta tragedie si cred ca ei au descoperit ce si cum ar trebui facut, ei stiu ce simt bietele rude ale decedatilor si nu mai spun ca sunt cei care cunosc din senin intregul arbore genealogic a celor trecuti in nefiinta in urma accidentului. Rusine sa le fie machiavelismul care le conduce viata acestor impostori in lumea civilizata nu inceteaza in a-si face simtita prezenta de cate ori are ocazia.

Pe principiul: „Mortul de la groapa nu se mai intoarce!” recomand Lipitorilor sa nu pateze memoria celor doi oameni care au trecut in nefiinta, deoarece acesti EROI trebuie cinstiti si onorati cum se cuvine si nu cu avansari de ochii lumii la gradul de LOCOTENENT postmortem domnule ministru al APARARII! ( ati dat dovada inca odata ca sunteti civil, functia o impune sunt de accord si de aceea pentru dumneavoastra orice MILITAR roman nu reprezinta decat CARNE DE TUN, oricum puneti linistit capul pe perna seara deoarece nu dumneavoastra sunteti cel care a trimis-o in misiune nu ?).
Trist dar adevarat, aceste momente in care autoritatilor romane le-a luat 7 ore sa localizeze proprii cetateni aflati la greu, operatiune care normal trebuia sa dureze mult mai putin nu ne face decat sa privim cu invidie la altii si sa ne para rau ca in ’89 am fost atat de orbi sa fugim de Dracu ca sa ramanem cu Fii lui, asta este plata pe care o facem in continuare (cum zicea Silviu Brucan : Romania are de recuperat 50 de ani de civilizatie), noi si copii copiilor nostri.

Romania tara tuturor posibilitatilor!!!( hotilor, mincinosilor, escrocilor) condusa si de acum inainte tot de Lupi imbracati in blana de Oaie.

Va multumim domnilor parlamentari, deputati,senatori, ministrii, guvernanti, primului-ministru si nu in ultimul rand presedintelui Romaniei pentru ca va pasa de noi si tot ne-ati oferit de atata timp si de atatea ori sa se intoarca inzecit la dumneavoastra din tot sufletul nostru si cu ajutorul bunului Dumnezeu!!!

Sa ne plangem si sa ne cinstim cu adevarat mortii! Sa ne aducem aminte ca suntem oameni puternici si uniti, sa nu ne mai lasam furati de cei care din ironia sortii si cu ajutorul nostru au ajuns la carma tarii pe care au vandut-o bucata cu bucata.

STOP HOTILOR si INDIFERENTEI! PRIORITATE ROMANIEI MARI, GRANARUL EUROPEI intr-un timp demult apus!

Lasă un răspuns