Review – Vacanta la Pensiunea Ferma din Moroeni

De regula nu scriu review-uri pentru locurile in care ajung, doar in cazuri exceptionale, cand locatia imi place foarte mult sau nu imi place. Nu de putine ori am ajuns la hoteluri cu servicii foarte bune, curatenie si toate cele necesare, insa la aproape fiecare am avut si ceva de reprosat.

De data aceasta am ales sa scriu un review, pentru ca am descoperit o pensiune de-a dreptul incredibila in care nu am gasit nimic de reprosat: Pensiunea Ferma Club din Moroeni.

Am ajuns aici din intamplare, cautand o cazare care sa ne permita sa ajungem rapid in Bucegi si in acelasi timp sa aiba cat mai multe variante de distractie pentru copii. Cum feedbackurile online era bune, a fost o alegere naturala. Este adevarat ca a fost foarte atractiv si faptul ca este cotata cu 5 stele si ca preturile sunt destul de mici, dat fiind acest fapt.

Ce am descoperit odata ajunsi la Pensiune?

Sincer, am fost impresionati de aproape tot, incepand de la locatia deosebita care iti ofera un view incredibil si terminand cu camerele mari si personalul impecabil. Daca am plecat din Bucuresti sperand sa facem foarte multe drumetii, am ajuns inapoi in Bucuresti dupa 4 zile petrecute aproape doar in pensiune. Acest lucru se datoreaza piscinei generoase, saunei, masajului si numeroaselor variante de petrecere a timpului liber bucurandu-ne de miscare. Am jucat fotbal, am jucat baschet am incercat sa sarim pe trambulina iar cei mici s-au plimbat cu poneii.

Ce sa faci daca ajungi la Pensiunea Ferma Club?

In primul rand, incearca un numar cat mai mare de preparatele restaurantului. Majoritatea sunt facute cu produse  din propria ferma si sunt delicioase.

Pentru copii merita si o vizita la ferma, unde pot descoperi o multime de animalute intr-un cadru cat se poate de pitoresc.

Este bine sa faci o rezervare inainte, deoarece este posibil sa nu gasesti camere libere in datele pe care ti le doresti. Daca ai gasit insa, vei ajunge in aproximativ 2 ore din Bucuresti, pe drumul catre Targoviste si vei descoperi cu incantare fiecare calitate a pensiunii.

Lasă un răspuns