Silvia Epure – Filmari de la celălalt capăt al lumii – Panama

Pentru unii, calatoriile sunt doar o solutie de relaxare si distractie, tarile indepartate precum Panama  fiind destinatii ideale pentru explorare si plaja.

Pentru altii, turismul capata un alt inteles, transformandu-se in proiecte de dezvoltare a carierei.

Silvia Epure este unul dintre romanii care a transformat calatoriile intr-o adevarata cariera, reusind sa devina un producator TV de renume la nivel international si sa castige increderea unor agentii mari de peste ocean.

Cum a ajuns producatorul roman sa filmeze in Panama, pentru cea mai mare companie de Real Estate din zona?

Simplu! A acceptat o oferta de la Inside Panama si a pornit cu incredere catre tara din America de Sud. Rezultatele au fost cu adevarat remarcabile, Silvia devenind unul dintre putinii producatori din industria media din Romania care se poate lauda cu filmari din elicopter intr-o tara exotica.

Experienta din Panama a insemnat cateva puncte extrem de importante pentru producatorul roman:

  • Filmarea si productia filmelor de prezentare ale companiei Inside Panama Real Estate si ale numerosilor colaboratori ai acestora;
  • Realizarea unor filmulete apreciate din elicopter, care prezinta insulele din zona.
  • Realizarea unor filmari in jungla;
  • Realizarea unui interviu cu Cesar Augusto Melendez Castillo, un artist deosebit, care creaza arta intr-un mod unic: catarandu-se pe stanci. Este o forma periculoasa si antrenanta de arta vizuala, de care toti privitorii sunt de-a dreptul incantati.

Cu zeci de alte proiecte internationale, Silvia Epure a devenit unul dintre cei mai buni profesionisti din domeniul Productie Media si de Film

Proiectul din Panama nu este singular, Silvia Epure avand un portofoliu bogat pe care il creste de la o zi la alta. Este unul dintre profesionistii care a reusit sa transforme pasiunea pentru rurism, alaturi de pasiunea pentru film si productie TV, intr-un adevarat stil de viata, fiind un model pentru toti cei care doresc sa faca la fel.

Comentarii

  1. […] atenta a fiecarui loc in care urmeaza sa se desfasoare filmarile. In proiectul din Costa Rica, Silvia Epure a realizat Biblia generala a intregii locatii, detaliind particularitatile fiecarui teritoriu si […]

Lasă un răspuns