Spalatorii Auto – O afacere profitabila

M-am gandit sa adaug pe acest blog si categoria „Afaceri” unde voi promova afaceri pe care le consider cu adevarat valoroase, afaceri care vor prospera in orice situatie, sub orice perioada economica (fie criza, fie prosperitate).

Prima afacere la care ma gandesc si pe care prietenii mei o stiu de foarte multa vreme ca si o pasiune a mea, pasiune care a dus la crearea nenumaratelor bloguri de tip carwashsexy.com, doctorcarwasher.com si multe altele… este, precum ati ghicit deja „Spalatoria Auto”.

Spalatori auto

Vedem cum apare la fiecare colt o noua spalatorie auto si suntem socati sa observam cozile imense de la fiecare dintre acestea, atunci cand vine vorba de spalarea masinii proprii.

E drept ca pentru a incepe o astfel de afacere trebuie sa ai habar de tot ce se cere, de tipuri de produse, de utilaje si multe altele, astfel ca, documentandu-ma am dat peste un site special care prezinta extraordinar de bine o mutitudine de produse, utilaje, echipamente, precum si multe altele in privinta infiintarii unei spalatorii auto.

Produsele prezentate pe site-ul de mai sus sunt insotite de pret, poze, detalii amanutite, precum si filmulete care sa ajute orice doritor in demararea unui astfel tip de business.

Ce spuneti, crearea unei spalatorii auto este o afacere profitabila?

Lasă un răspuns