Statiunile din judetul Constanta sunt pregatite pentru 2018

Constanta, Mamaia, Eforie Nord si Costinesti isi asteapta turistii si in 2018 cu oferte variate si atractive de cazare, accesibile tuturor turistilor.

In sezonul estival, judetul Constanta devine aproape neincapator pentru toti turistii care vor sa se bucure de litoral, de plaja, de mare si de distractie. Avand in vedere numarul mare al celor care aleg marea pentru vacanta de vara, in judetul Constanta exista numeroase locuri de cazare, pentru toate buzunarele, incepand de la hoteluri cu 2-5 stele si pana la vile si pensiuni, care sunt afaceri de familie si care practica de obicei tarife mult mai convenabile decat cele de la hoteluri.

Cazare in Mamaia

Aflata la doar 8 kilometri distanta de Constanta, Mamaia este cunoscuta ca fiind una dintre dintre cele mai mari si mai cautate statiuni de pe litoralul romanesc, datorita numeroaselor moduri prin care turistii se pot distra: ziua pe plajele animte, iar noapte in cluburile luxoase.

Image result for Cazare in Mamaia

In Mamaia exista numeroase hoteluri, cu servicii deosebite si conditii de cazare excelente. Printre cele mai mari hoteluri de aici se Numara Hotel Opera, Iaki Coference & Spa hotel, Grand Astoria, dar si Tomis Garden Aparthotel. Turistii pot plati pentru o noapte de cazare cateva sute de lei, insa experienta merita cu totul, avand in vedere ca se vor simti extraordinar!  De asemenea, in Mamaia exista si vile si pensiuni, iar acestea practica tarife mult mai scazute fata de hoteluri. Asadar, exista posibilitati de cazare pentru toate buzunarele!

Image result for Costinesti

Cazare in Costinesti

Desi este o statiune destul de mica, Costinestiul s-a dezvoltat extrem de mult in ultimii ani, mai ales in ceea ce priveste locurile in care se pot caza turistii. De exemplu, in zona Epavei se construieste intens, aici putand fi gasite pensiuni si vile deosebite, de unde privelistea taie rasuflarea oricui!

De regula, in Costinesti vin tineri care prefera sa cheltuie mai putin cazare, astfel incat banii sa le fie suficienti pentru distractie. Acestia prefera locurile de cazare cu preturi mai mici. Bineinteles, pentru cei mai pretentiosi exista si hoteluri de 3-4 stele. Este cazul Complexului Vox Maris, dar si al Hotelului Stefania.

Cei care cauta cazare in Costinesti, pot folosi cu usurinta portalul oferte.cazarecostinesti.ro pentru a gasi cazare care sa se plieze pe dorintele pe care le au si bugetul de care dispun.

Related image

Cazare in Eforie Nord

Eforie Nord este o statiune preferata indeosebi de persoanele care vor sa se relaxeze timp de cateva zile si care isi doresc sa aiba parte de liniste, pentru a iesi din cotidian si pentru a scapa de vacarmul marilor orase. Aici exista cateva hoteluri deja consacrate, ale caror servicii sunt impecabile. Este vorba despre lantul hotelier Bran-Brad-Bega, dar si despre Hotelul Europa, care dispune si de o superba piscina sau despre Hotelul Mondial. In plus, in Eforie Nord exista si vile, dar si pensiuni ale caror conditii sunt excelente!

Paleta larga cu optiuni de cazare de pe litoralul romanesc este unul dintre motivele pentru care aici pot veni oameni atat cu un buget mai mare, cat si cu mai putini bani. Turistii trebuie sa in considerare si faptul ca in plin sezon, care de regula este in perioada 15 iulie – 15 august, preturile sunt mult mai ridicate, atat in ceea ce priveste cazarea, cat si mancarea, iar in extra sezon, tarifele scad considerabil.

Comentarii

  1. […] peisaje frumoase, de viata de noapte vibranta si de fel si fel de activitati interesante. In plus, tarmul romanesc al Marii Negre a avut parte de multe imbunatatiri in ultimii ani, atat in ceea ce priveste infrastructura, cat si […]

Lasă un răspuns