Top 7 motive sa vizitezi Clujul

Frumusețea Clujului este vestită în toată țara și chiar și în afară ei. Cine nu a auzit de Cluj și de minunatele peisaje pe care le poți vedea acolo? Și cu toate acestea personal încă nu am apucat să vizitez Clujul din diverse motive. Principalul motiv este calea de acces până acolo. Precum știm cu toții, transportul în România este incredibil de complicat și face vizitatul țării o experiență destul de complexă.

Însă în ciuda impedimentelor, există foarte multe motive să vizitezi Clujul. Iată 7 dintre ele.

viziteaza-cluj
Sursa foto: stiridecluj.ro

1. Centru cultural – poate îți dorești să participi la evenimente culturale precum Festivalul Internațional de Film ce va începe pe 29 mai și se va termina pe 7 iunie. Aici vei avea ocazia să găsești filme unice, frumusețe tipic românească și evenimente ce te vor încărca cultural cât pentru tot anul.

2. Matei Corvin – lecțiile de istorie ne-au învățat că Cluj este locul unde s-a născut Matei Corvin, regele Regatului Ungariei. Toți cei interesați pot vizita casa în care s-a născut Corvin.

3. Baruri – în Cluj găsești baruri cu un design unic și imposibil de uitat. Un astfel de exemplu vei găsi chiar aici.

4. Untoldcel mai fain festival al anului, Untold, va avea loc la Cluj. De ce e așa fain? Păi vor veni celebrități ca Rudimental, David Guetta, Avicii, ATB, John Newman și alte nume importante din industria muzicii.

5. Muzee – numărul muzeelor din Cluj va satisface dorințele tuturor pasionaților de cultură. Puteți alege între Muzeul Botanic, Muzeul Etnografic al Transilvaniei, Muzeul, Farmaciei, Muzeul Național de Artă, Muzeul Vivarium al UBB sau Muzeul de istorie a Transilvaniei.

6. Panorame de vis – ce poate fi mai frumos decât să mergi cu persoana iubită sau cu un grup de prieteni să admiri întregul oraș dintr-un loc ce îți oferă o perspectivă unică? Feleacul și Cetățuia sunt două locuri de unde poți observa nestingherit frumusețea Clujului. Pentru a ajunge pe Cetățuia trebuie să urci aproximativ 240 de trepte însă pentru a ajunge pe dealul Feleacului poți să închiriezi o mașină. Ambele variante îți oferă o priveliște deosebită.

vacanta-in-cluj
Sursa foto: clujlife.com

7. Adrenalin Park  – dacă vrei să te bucuri de puțină adrenalină, să petreci cu prietenii o zi de relaxare totală și să îți testezi condiția fizică încearcă Adrenalin Park. Nu vei regreta!

La drum, prieteni! Vacanțele în România sunte cele mai frumoase!

Lasă un răspuns