Tractari Non-Stop Cand Ramai in Pana

Cine nu iubeste vacantele? Si eu iubesc vacantele, iubesc calatoriile, tocmai de aceea a luat fiinta „Pe Drumurile Romaniei„, un blog care doreste sa prezinte experiente de viata placute, sau mai putin placute din Romania.

tractari-bucuresti
In urma cu ceva timp mi-am dorit o vacanta de doua saptamani, care sa cuprinda Oltenia si Maramures, insa, nu intotdeauna ce-ti propui cand pleci la drum, ti se si intampla!

Masina cu care am plecat, una destul de spatioasa, ne-a lasat „balta” tocmai pe Dealul Negru; s-a rupt cureaua de distributie. Ce puteam face? Sa apelam la o firma de „tractari non stop„, recomandare a unor prieteni. Ce-i drept, nu e tocmai placut sa pleci plin de speranta, de voie buna si distractie si sa te intorci, nu dupa doua saptamani, ci dupa doar cateva ore, pe o platforma auto.

Intotdeauna incerc sa privesc partea buna a paharului, si anume faptul ca nu am patit nimic, ca nu platisem nimic in avans, astfel ca am putut reprograma vacanta si ca firma care ne-a tractat masina era una extrem de serioasa, tocmai de aceea tin sa ii recomand cu placere.

Site-ul lor este tractaribucuresti24.ro si, desi activitatea lor principala se desfasoara in Bucuresti, au actionat cu promptitudine pentru a ne „salva” din situatia nu tocmai placuta in care ne aflam.
Astfel de „vacanta” nu este tocmai grozava, insa e bine de stiut ca poti apela la oameni de incredere si, de asemenea recomand revizia masinii la timp!

Lasă un răspuns