Tu ce faci in weekend?

Toata lumea asteapta Sf. Vineri pentru ca e ziua cand toate responsabilitatile saptamanii intra in pauza si incepe weekendul. Oh, mult asteptatul weekend! Doar in aceste 2-3 zile avem ocazia sa ne relaxam, sa uitam de probleme, sa petrecem timpul cu familia si cu prietenii si sa facem ceva pentru sufletul nostru. Asadar, daca e sa ne simtim bine doar atunci, macar sa o facem cum trebuie.

Poate tu nu stii ce vei face in weekend, dar noi suntem aici sa iti dam idei. Ia uite ce festivaluri si evenimente incep prin tara.

Sursa foto: smartrd.ro
Sursa foto: smartrd.ro

1. Zilele Prieteniei Bergenbier – cine spune ca e greu sa-ti faci prieteni? Vino la Iasi, pe 11 si 12 iulie si vei descoperi o atmosfera vesela, incarcata de buna dispozitie si bineinteles distractie garantata. Concertele vor avea loc la Palatul Culturii si invitati vor fi Zdob si Zdub, Suie Paparude, Vita de Vie, ROA, E.M.I.L si multi altii. 

2. Kudos Fest – in perioada 10- 12 iulie pe Kudos Beach in Mamaia va avea loc una din cele mai mari petreceri ale verii. Nume rezonante ale muzicii internationale si locale vor asigura o atmosfera incendiara: Hot Since 82, Oxia, Hector Couto, Mendo, Optick, Adrian Eftimie, Rosario Internullo, Gully, Toygun, etc.

Sursa foto: icar.travel
Sursa foto: icar.travel

3. Untold Festival – probabil cel mai asteptat festival al anului. Clujul va incepe distractia pe 30 iulie la cel mai tare festival desfasurat in Romania. Artistii cei mai vestiti ai lumi vor veni sa concerteze aici si timp de 4 zile, Clujul va rasuna altfel. Va suna a ATB, Tom Odell, Avicii, Lost Frequencies, Suie Paparude, John Newman, Armin Van Buuren, David Guetta si multi, multi altii.

Asadar, timp sa avem si voie buna, ca petrecerile se tin lant!

Lasă un răspuns