Uimitorul aparat anti-insecte PESTMASTER IK4

De indata ce s-a mai incalzit vremea, cosmarul oricarei persoane alergice la insecte a devenit realitate. Si eu ma numar printre acesti oameni. Toate instectele posibile (tantari, muste, viespii) ma ataca de cate ori au ocazia. M-am saturat sa stau mereu cu semne pe maini si picioare, ca sa nu mai spun ca bubitele provocate de muscaturile insectelor irita pielea ceva de speriat.

Sursa foto: comod.ro
Sursa foto: comod.ro

Asa ca am incercat sa folosesc un aparat anti-insecte zburatoare numit PESTMASTER IK4. La inceput eram reticenta, fireste, (scepticismul face parte din natura romanilor) dar dupa prima zi pot spune ca am vazut diferentele.

Aparatul are un pret foarte bun si este extrem de usor de folosit. Este format dintr-o lampa UV ce atrage insectele si un grilaj electric cu tensiune mare (1000 de volti sau ceva de genul) ce va electrocuta toate zburatoarele care indraznesc sa treaca pe acolo.

Doar il introduci in priza si lasi neonul sa se aprinda. Lumina UV atrage insecte de toate felurile ce se electrocuteaza de grilajul electric cand incearca sa ajunga la lumina. Iar ceea ce mi s-a parut si mai frumos este ca in partea de jos a aparatului este inclusa si o tava colectoare unde cad toate insectele omorate. Tavita poate fi curatata foarte simplu si usor.

Aparatul vine ambalat intr-o cutie de carton si este foarte usor de transportat. Il recomand cu toata caldura. Pe mine m-a ajutat foarte mult sa scap de insectele nedorite si total nepoftite. Slava Domnului ca l-am descoperit!

Lasă un răspuns