Sanatatea e o comoara!

Doar cine nu a trecut niciodata prin asa ceva nu stie ce inseamna sa trebuiasca sa ai grija de o persoana imobilizata la pat. Este extrem de greu sa faci fata unei asemenea sarcini de unul singur.

Eu am fost in situatia aceasta cand bunicul meu a ramas imobilizat la pat. Facuse cateva atacuri cerebrale minore inainte de a mai face unul care l-a afectat foarte mult. A ramas imobilizat la pat si era foarte incapatanat. Medicii de la SANACAS au trebuit sa ii introduca si o sonda ca sa ii usureze viata insa nu o suporta si trebuia supravegheat permanent. Din cauza faptului ca nu se putea misca deloc, inevitabilul s-a produs: a facut o rana escara ce s-a infectat foarte rapid.  Nu stiu daca stiti dar o escara este un fel de necroza la nivel de tesut care roade muschiul, doare si este extrem de inconfortabila. In special pentru o persoana care este imobilizata la pat.

Sursa foto: sancas.ro
Sursa foto: sancas.ro

Norocul lui a venit din partea medicilor de la Sanacas care l-au ajutat si i-au grabit vindecarea. Au fost foarte draguti, toti, ne-au tratat cu respect, bunatate si cel mai important, rabdare. Fara rabdare nu cred ca am fi reusit sa o scoatem la capat. Avantajele pe care ti le ofera medicii de aici sunt numeroase: se ocupa de tratarea escarelor atat in Bucuresti cat si in imprejurimi, la spital sau la domiciliu.

In tratamentul escarelor folosesc doar metode moderne si ofera consiliere personalizata pentru fiecare bolnav. Adica fiecare pacient care vine cu problema lui este tratat intr-o maniera specializata si pliata pe nevoile lui.

Repet, in problema aceasta, Sanacas a fost solutia ideala. A fost simplu, tratamentul a decurs repede si toata lumea a lucrat sa ne usureze situatia. Recomand cu caldura! Va urez sanatate ca-i mai buna decat toate!

Lasă un răspuns